Wat zeggen ondernemers over XEON Finance & Capital?

Screenshot 2020-04-20 at 10.57.00

Mijn naam is Marc van Erp, ondernemer in hart en nieren, doorgewinterd vakman, die echt alle facetten van HOUT al heeft gezien, bewerkt en verwerkt heeft tot iets bijzonders.

Al vaker had ik een sessie over Crowdfunding bij gewoond maar ik durfde nooit daadwerkelijk op die manier een financiering aan te gaan. Tot dat de banken nee gingen zeggen om niks omdat ze zogenaamd geen tijd hadden.

Een ondernemer heeft weinig tijd!!!  Ik kwam in contact met XEON die het platform Kapitaal op maat introduceerde als zijnde het juiste platform voor mijn aanvraag.

Ik vond meteen een klankbord en een opbouwende kritisch noot en dat moet ook. Ik heb erg prettig samen gewerkt met de adviseurs van XEON en Kapitaal op maat en zou het zo weer doen.

Binnen 3 werkdagen was onze aanvraag gefund en geregeld.

Ps. Graag wil ik alle investeerders bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld.

Wij kunnen hiermee een enorme sprong voorwaarts maken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Met vriendelijke groeten,
Marc van Erp.
Sens Interieurs
Oirschotseweg 17 Best
5684 NK Best
Mobiel.: +31 621510021

www.sensinterieurs.nl

Allshield@2x

Allshield ontwikkeling en investeringen
Allshield BV zag haar afzetpotentieel in de loop van 2018 en 2019 drastisch toenemen en moest daarom haar productie gaan opvoeren.
In die periode was Allshield feitelijk nog volop bezig met innoveren van haar productrange maar zonder omzet geen continuïteit.
Dus moesten we investeren in mengmachines, spuitmachines en transport en ook niet onbelangrijk certificatie.

Allshield en crowdfunding
Iedereen weet intussen dat de klassieke manier middels bankkrediet een lijdensweg is voor startende ondernemers.
Gelukkig bestaat tegenwoordig het fenomeen crowdfunding alleen is het niet iedereen bekend wat daarvoor nodig is.

Allshield en XEON
Wij kwamen in contact met XEON en konden ons prima vinden in hun hands-on en proactieve aanpak van de verschillende aspecten die bij crowdfunding een rol spelen, zoals:
– Opstellen van een goede pitch.
– Website waarop de informatie over ons bedrijf en innovaties duidelijk zijn verwoord.
– Presentatie van cijfers van de onderneming en, last but not least
– Welk platform en investeerders zijn het meest geschikt voor onze financiering.

Onze ervaring met de mensen van XEON en hun kennis van dit hele proces is buitengewoon positief en heeft ook geleid tot een zéér geslaagde en snelle crowdfunding actie!
Wij kunnen hierom iedereen aanraden op z’n mist eens met hen in gesprek te gaan en u te laten ontdekken wat wij ook met hen hebben ontdekt.
In XEON vindt u een kundige, integere en vakkundige partner!

Screenshot 2020-03-16 at 17.15.13

12,5 jaar geleden zijn wij Joke en Cees van de Coterlet, viswinkel VFP begonnen op de van Hoytemastraat in Den Haag.

Na 11,5 jaar was het tijd om uit te breiden voor de volgende stap. Samen met de mensen van XEON hebben we een crowdfundingcampagne opgezet om de financiering van ons tweede filiaal aan de Theresiastraat in Den Haag mogelijk te maken. Zij hebben ons campagne dusdanig goed gecoördineerd dat deze op het platform van Kapitaal Op Maat binnen een recordtijd gerealiseerd is.

Zou ik nog een keer gebruik maken van deze dienst? Waarom niet?

Screenshot 2020-03-17 at 16.56.56

XEON’s wonderful guidance with my crowdfunding application and process via Kapitaal op Maat.

My first impression and experience with XEON was professional, courteous and comfortable. As an ex-pat not familiar with the processes, the team at XEON was thorough and positive in supporting my mission. Our first exploratory conversation was professional and easy to follow. Of course, they supported the process further by preparing the application in a timely manner.

Great website and presence. The team at Rode Boei made an excellent contribution to this project and created a beautiful page on the website applying feedback provided in a timely manner.

The numerical part prior to the application was carefully examined. The critical view was certainly necessary to arrive at a good financial and feasible plan.

During the crowdfunding campaign it was convenient to be in a WhatsApp group, so that my questions could be discussed and address in a proactive and efficient manner which was well thought out!

Overall, my experience with the people of XEON was a wonderful collaboration.

Logo_Callimusa

XEON heeft mij prima begeleid bij mijn crowdfundingaanvraag via Kapitaal op Maat. Het eerste verkennende gesprek heb ik meteen als positief ervaren. Er moest nog wel het nodige gebeuren om de aanvraag zo goed mogelijk voor te bereiden. Een van de dingen daarvan een was een goede website.

De mannen van Rode Boei hebben daar een uitstekende bijdrage aan geleverd en een prachtige website gebouwd. Feedback werd goed verwerkt.

Er werd goed gekeken naar het cijfermatige gedeelte voorafgaand aan de aanvraag. De kritische blik was ook zeker nodig om zodoende tot een goed financieel en haalbaar plan te komen.

Tijdens de crowdfundigscampagne was het fijn om in een Whats appgroep te zitten, zodat vragen vooraf besproken konden worden.

Ook hierbij werd goed meegedacht.

Al met al heb ik een fijne samenwerking met de adviseurs van XEON gehad.

Leer bewegen Bewegend Leren!

Met mijn bedrijf G-recreatie ben ik al enige tijd actief op het snijvlak van educatie, creativiteit en sportiviteit. U kunt bij ons terecht voor kinderfeestjes, buitenschoolse activiteiten, lichamelijke opvoeding G-recreatie vormt een combinatie van sportieve, creatieve en educatieve activiteiten met een online portal voor het onderwijs en evenementen.

Op een netwerkborrel in Den Haag ben ik Robin van Voorthuijsen van XEON tegen het lijf gelopen. Ik gaf aan dat ik geloof in wat ik doe, het enorm gaaf vindt om te doen, maar dat ik af en toe het idee had achter de feiten aan te lopen in plaats van een paar stappen vooruit te denken.

Om door te kunnen blijven groeien was ik opzoek naar een combinatie van ondenemersbegeleding en financierings die past bij G-recreatie. Robin vertelde me over de begeleidingsmogelijkheden van XEON.

Samen met XEON heb ik orde op zaken gesteld. Van het maken van een projectplan tot het lanceren van een Crowdfundingcampagne. Bij XEON blijf jij altijd controle houden over je bedrijf, samen hebben we dan ook hard gewerkt aan de volgende stappen naar het succes van G-Recreatie.

– Juiste businessplan

– Financiële prognose

– Verdienmodel

– Acquisitieplan

– De propositie van G-recreatie

Door deze 5 elementen te integreren en toe te passen op een bestaand bedrijf is mijn onderneming een enorm gegroeid. Er is op de achtergrond gewerkt aan het werven van nieuwe docenten om aan de vraag van onze nieuwe klanten te voldoen. Ook op andere vlakken en functies zijn er medewerkers bij gekomen waaronder salesmanagers, event manager en een marketing/ communicatiemedewerker.

De geslaagde financiering en goede samenwerking en coaching van XEON, heeft mij als ondernemer dit succes gebracht bij de uitvoering van het ondernemingsplan en de dagelijkse bedrijfsvoering. Doordat zij de juiste contacten hebben, heb ik nu een eigen boekhouder, nieuwe website en een fantastisch team van medewerkers!

Kijk ook eens op onze website!

Home

Hallo ik ben Emrah Yilmaz de eigenaar van Armalight.

Armalight is een groothandel in Led verlichting voor de installateur in Nederland en België.

In januari 2019 heb ik voor het eerst contact gehad met XEON om te kijken welke mogelijkheden er waren voor Armalight op het gebied van financieren.

Samen met House of Finance hebben we mijn plan doorgenomen en wat mijn doelen waren.

Door de professionele kijk van de adviseurs van XEON hebben we een krediet op maat verkregen via Kapitaal Op Maat.

Deze financiering heeft ervoor gezorgd dat ik een boost kreeg om een grote voorraad aan te leggen waar ik nu nog steeds de vruchten van pluk.

Ondanks dat de productie in China stilligt ben ik nog vanuit mijn voorraad aan het verkopen.

Met XEON hebben we regelmatig contact om te kijken of alles loopt zoals we hebben besproken.

XEON is altijd goed te bereiken en men geeft altijd de juiste ondersteuning en advies.

Armalight was een eenmanszaak voor we in aanraking kwamen met XEON. Nu na een jaar is er een vast medewerker bij gekomen en maken we regelmatig gebruik van externe mensen om ons te ondersteunen op het gebied van marketing.

Dit alles op korte termijn kunnen realiseren door XEON.

Armalight is zelfs bezig om een complete eigen lijn op de markt te brengen.

Dit is een merk dat we internationaal gaan aanbieden bij distribiteurs buiten Nederland en België.

Meer info hierover volgt nadat we de lancering hebben bekendgemaakt.

XEON FINANCE & CAPITAL
Laan van Waalhaven 287
2497 GL Den Haag

info@xeonfinance.nl
085 79 20 130